Glazen muurbekleding en spatwanden

Muurbekleding in glas? Mooi in uw keuken en badkamer!

Houdt u van ingetogen elegantie en een moderne, frisse look? Kies dan voor muurbekleding in glas, bijvoorbeeld in uw keuken en badkamer. Want een strakke spatwand in glas vervangt klassieke tegeltjes of faience. En u hoeft geen voegen te reinigen. Hygiëne troef dus! Bovendien creëert u met een spatwand in glas een chique blikvanger. Ideaal voor een luxueuze uitstraling in uw keuken of badkamer.

Spatwand in glas? Kies voor kleur

Wat uw muurbekleding in glas zo speciaal maakt? De strakke glans én uw favoriete accentkleur, natuurlijk. U kiest uit een waaier van gelakte glastinten, die elk een unieke sfeer uitstralen. Extra voordeel? Muurbekleding in glas is uiterst onderhoudsvriendelijk. Even afwassen met een natte doek volstaat.

Naadloze muurbekleding in glas

De glaswand in uw keuken en de spatwand in glas in uw badkamer hebben een unieke, strakke look, dankzij hun naadloze afwerking. Uw Glassdesign-glazeniers creëren in eigen atelier uitsparingen in uw glazen muurbekleding op maat van uw stopcontact, douchekraan of ander inbouwelement. Het resultaat? Glazen muurbekleding in één stuk. Ultrahygiënisch, want zonder voegen.

Bestel nu uw spatwand in glas

Droomt u van een verfijnde glaswand in uw keuken? Of een plafondhoge spatwand in glas in uw douche? Neem dan contact op met Glassdesign. De decoratieve mogelijkheden zijn eindeloos. Laat u inspireren door onze adviseurs.

Meer weten over glazen spatwanden?