Glaswerken op maat

Glassdesign doet glaswerken, zowel voor de particuliere als de professionele klant.

In samenspraak met de klant worden een aantal ontwerpen besproken waarbij de nadruk wordt gelegd op de esthetische vormgeving en het veelvoud aan technische en decoratieve mogelijkheden die er zijn bij glaswerken.

Glazen deuren met of zonder decoratieve motieven, douchewanden en douchedeuren al dan niet in combinatie met onderhoudsvriendelijk gekleurd glasglas voor trappen, balustrades of lichtstraten, meubels en spiegels… Voor alle glassoorten en glaswerken ben je bij Glassdesign aan het juiste adres.

Glaswerken, uw kwaliteitsgarantie

Het glas met bijhorend beslag is enkel van de hoogste kwaliteit en wordt naadloos in het geheel ingewerkt.
Winkelinrichtersstandenbouwers en projectaannemers zijn bij Glassdesign ook aan het juiste adres. Omwille van zijn jarenlange ervaring in glaswerken kan Glassdesign u bijstaan bij de uitwerking van uw project. Glassdesign biedt u oplossingen voor design en complexe ruimtelijke vormgevingen. Voor bouwtechnische projecten wordt u de juiste glasoplossing met oog voor wetgeving in combinatie met een functioneel en geraffineerd design aangeboden. Respect voor timing van de klant is voor Glassdesign van het allerhoogste belang.

Aarzel dus niet op Glassdesign te contacteren voor meer informatie over alle glaswerken.