Kantoorinrichting en systeemwanden

Glazen systeemwanden voor een flexibele werkomgeving

Modulaire glazen systeemwanden zijn ideaal om uw landschapskantoor mee in te richten. U verplaatst ze gemakkelijk. Uw kantoor krijgt een strakke, moderne look. En u geeft inkomend licht vrij spel. Luchtige, productieve sfeer gegarandeerd!

Glazen systeemwanden inclusief deur

Integreer meteen een glazen deur in uw systeemwand in glas, en geniet van een totaaloplossing. U kiest de stijl, uw favoriete glastype en de afwerking. Wat denkt u bijvoorbeeld van een strak aluminium profiel?

Kies voor een geluidsdichte systeemwand in glas

Is discretie cruciaal tijdens vergaderingen met uw belangrijke klant? Bespreekt u grote beslissingen het liefst in alle privacy? Reken dan op geluidsisolerende glazen systeemwanden van Glassdesign. En u overlegt met een gerust hart.

Glazen kantoorwanden: vaste of systeemwanden

Glazen kantoorwanden creëren een open, luchtige werkomgeving. Bovendien oogt een glaswand op kantoor uiterst stijlvol. Plaats vaste glazen kantoorwanden, of ga voor modulaire, glazen systeemwanden. Deze flexibele oplossing past perfect bij niet-conventionele werkplaatsen. Aan u de keuze!

Glaswand op kantoor als visitekaartje

Speel met uw glazen kantoorwanden. Maak uw glaswand op kantoor in de huisstijl van uw bedrijf, of integreer uw logo in uw glazen kantoorwanden. Zo slaat u twee vliegen in één klap. U creëert een frisse, moderne werkomgeving, en u geeft uw bedrijfsimago een boost.

Glazen kantoorwanden op maat

Uw bedrijf is uniek, dus uw glazen kantoorwanden ook. Vraag advies aan onze experts voor een efficiënte indeling van uw ruimte. Kies voor geluidsisolerend glas en voorkom storende vergaderruis. Integreer glazen draai– of schuifdeuren voor een vlotte doorgang.

Bestel nu uw glazen kantoorwanden of systeemwanden

Stop uw kantoor in een stijlvol, glazen jasje. Kies voor glazen kantoorwanden van Glassdesign. Uw garantie op topkwaliteit op maat van uw noden. Neem u contact op voor een afspraak of een vrijblijvende offerte.

Meer weten over glazen wanden en deuren?