Glazen draaideuren

Glazen draaideuren die openen in één of twee richtingen

Benut de natuurlijke lichtinval optimaal en geniet van de elegante uitstraling van een draaideur in glas – voor uw privéwoning en kantoor. Glazen draaideuren van Glassdesign zijn een topkeuze voor uw interieur. Kies zelf of uw deur in één of in twee richtingen openzwaait.

Kies uw favoriete type draaideur in glas

Glassdesign plaatst elk type glazen draaideuren: met scharnieren, met een boven- en onderspil, met een hydraulische vloerveer, met of zonder dekplaat in inox … U kiest. Onze glazeniers klaren de klus in een handomdraai. Bovendien zijn de decoratieve mogelijkheden eindeloos: helder glas, mat glas, glas met een motief … alles kan. Laat uw fantasie dus de vrije loop.

Glazen draaideuren tot drie meter hoog

Majestueuze panden vragen om statige oplossingen, zoals een draaideur in glas van drie meter hoog! Een koud kunstje voor de ervaren vaklui van Glassdesign. Zij creëren de ultieme blikvanger voor uw interieur: een exclusieve draaideur in glas die uw bezoekers in stijl van de ene naar de andere kamer loodst.

Bestel nu uw glazen draaideuren

Droomt u van een draaideur in glas? Klop dan aan bij uw specialist in glazen draaideuren: Glassdesign. U krijgt een exemplaar dat bij uw wensen en uw interieur past. Neem nu contact op voor een vrijblijvende offerte.

Liever plaatsbesparende glazen schuifdeuren? Dat kan!

Meer weten over glazen wanden en deuren?