Glazen schuifdeuren

Plaatsbesparende glazen schuifdeuren

Een schuifdeur in glas ziet er niet alleen uiterst stijlvol uit, ze bespaart u ook heel wat ruimte want uw deur schuift geruisloos weg – in of voor uw wand. U hoeft dus geen uitzwaairuimte te voorzien rond uw deur. Geen wonder dat glazen schuifdeuren razend populair zijn in privé- en commerciële ruimtes.

Kies uw favoriete schuifdeur in glas

Glassdesign plaatst elk type schuifdeur in glas, gemonteerd op de muur of op het plafond. Bovendien zijn onze glazen schuifdeuren verkrijgbaar in een waaier van glasuitvoeringen: helder glas, mat glas, glas met een motief … Creatief zijn is de boodschap, voor een uniek resultaat.

Glazen schuifdeuren met soft close-systeem

Kinderen in huis? Veel volk over de bedrijfsvloer? Kies dan voor een soft close-systeem voor uw glazen schuifdeuren. Elke schuifdeur in glas glijdt zachtjes op zijn plaats – zonder geluidsoverlast of schade. U kunt gerust zijn.

Bestel nu uw glazen schuifdeuren

Weinig ruimte? Maak uw aanpalende kamers dan optisch één met een glazen schuifdeur en bespaar meteen ook heel wat plaats, want uw deur zwaait immers niet open in uw kamer. Hij glijdt compact weg in of voor de muur. Vraag nu uw vrijblijvende offerte.

Liever klassieke glazen draaideuren? Dat kan!

Meer weten over glazen wanden en deuren?