Steven, Anzegem

Om zoveel mogelijk licht binnen te krijgen in mijn kleine bureauruimte werd geopteerd om de oude schilderdeur te vervangen door een glazen deur. Met ruwe maten en reeds een duidelijk idee in de aanslag kwam ik bij Glassdesign binnen. In een mum van tijd had ik een duidelijke offerte. Voor de kleine meerprijs voor opmeting ter plaatse, levering en plaatsing door Glassdesign, kon ik zelf het risico niet lopen om iets te mismeten, een breuk bij transport op te lopen of een fout te maken bij de plaatsing. De dag van de plaatsing werd op voorhand gecommuniceerd. De plaatsing verliep zeer vlot en de glazen deur werd grondig gereinigd door de twee ervaren medewerkers van Glassdesign. Mijn bureau is nu voorzien van een zeer stijlvolle glazen deur die mede zorgt voor een lichtrijke ruimte waar het aangenaam werken is.

Peter, Oudenaarde

Bedankt voor de werken van vandaag: heel mooi uitgevoerd, mooi afgewerkt. Klasse !

Wim, Desteldonk

Ik ben héél tevreden over jullie werk en snelle service, er is mijn familie nog iemand aan het bouwen en zal jullie dan ook aanbevelen.

Maxime, Ronse

Beste, deze morgen plaatsten uw mensen een grote voorruit bij mij thuis. Via deze weg wil ik deze mensen een super compliment geven. Harde werkers, nette afwerking, en zij laten het werkterrein netjes achter. Een aanbeveling waard. Compliment met een dikke 10 op 10.

Dieter, Borsbeek

Zeer correct en open communicatie. Leuke samenwerking!

Inge, Nazareth

Fantastische plaatsers gehad!
Hebben zich echt uitgesloofd om de spiegel op de moeilijk bereikbare plaats op te hangen en aan te passen aan de boog in het plafond. Hebben naderhand ook alles enorm ordelijk opgeruimd en gestofzuigd. Super!

Marc, Diksmuide

Heel veel aandacht en inspanningen om de bewoonde ruimtes net en ordelijk te houden. De garage werd vlot als atelierruimte gebruikt en netjes achtergelaten.”

“Heel correcte en vriendelijke houding van de plaatsers en dit geldt voor de twee verschillende ploegen die hier gewerkt hebben.

Hans V. – Ronse

Wij hadden koen aanbevolen bij de eigenaars van een appartement te Ronse om enkel glas te vervangen door dubbel glas.

op 10/08 de aanbeveling gegeven, op 14/08 is Glassdesign ter plaatse geweest voor opmeting. Binnen de 5 dagen was de offerte er en de plaatsing zou binnen de 6 weken gebeuren. De plaatsing was al een feit binnen 2 weken.

De opdrachtgevers zijn super tevreden van het geleverde werk en de snelle opvolging.
Eveneens dienen we te vermelden dat de opdrachtgevers een pluim wensen te geven aan de medewerkers van Glassdesign voor hun correctheid en beleefdheid en de werf zeer netjes hebben achtergelaten.

Inmiddels hebben wij zelf dit kunnen ervaren en kunnen Glassdesign sterk aanbevelen voor al uw glaswerk.

Danny, Oudenaarde

Als het goed is mag / moet het ook gezegd worden.
We zijn zeer tevreden van de service voor de herstellen van onze glazen deur.
Ik denk dat er weinig firma’s zouden zijn die zonder problemen ons zouden geholpen hebben.

Ook een pluim voor de 2 mannen die de deur komen halen en terug plaatsten.

Vriendelijk, goede en propere werkers.

Veerle V., Gentbrugge

Merci aan heel het ‘glassdesignteam’. We zijn heel content met onze douchewanden. De badkamer ziet er helemaal anders uit….als een echte badkamer 😉

Peter, Kalken

Ze hadden slechts een halfuurtje vertraging, en hebben dat op voorhand laten weten.
Vriendelijke gasten, zeer netjes gewerkt en heel snel en efficiënt.

Youri

Vakwerk!

Wim, Gent

Wij ervaren Glassdesign als een zeer klantvriendelijk bedrijf. De uitvoering van de werken werden telkens zorgvuldig en net gedaan. Wij zijn zeer tevreden!

Karina, Kaprijke

Ik wou even laten weten dat ik enorm tevreden ben over de uitvoering en het resultaat van de glaswerken.
Het waren allemaal vriendelijke en professionele mensen. Alles is perfect uitgevoerd. Vandaag werd de deurgreep vervangen en nu is het allemaal in orde.
Aan het volledige team: hartelijk bedankt.
Ook jij bedankt natuurlijk voor de perfecte planning en informatie.

Ivan, Gent

Absoluut geen opmerkingen over de uitvoering. De plaats waar gewerkt werd is tevens heel proper achtergelaten. Pluim.

Adv, Wetteren

Ik wou u laten weten hoe tevreden we zijn over ons nieuw geluidsisolerend glas. Het is super en een ongelooflijk verschil in lawaai. Alsook zeer propere werkers, dat vind je niet veel meer! Bedankt!

Jurgen, Ertvelde

Stuk glas dat bij eerste plaatsing een kleine beschadiging vertoonde werd al na een week opnieuw vervangen. Top! Heel vriendelijk en professioneel!
Chapeau! Doe zo verder! Wij bestellen zeker nog opnieuw voor andere projecten.

Stephanie, Zwalm

Zeg maar aan uw mannen van de plaatsing dat alles dik in orde was.
Alles proper en verzorgd achter gelaten.

Wij zijn zeer tevreden.

M., Ronse

Ik ga voor de 2demaal in zee met het bedrijf en na een paar kleine aanpassingen worden de werken telkens optimaal beëindigd. Een dik compliment voor de plaatsers. Vakmensen die weten wat ze doen en uiterst klantvriendelijk ageren.Compliment.

Patrick, Nazareth

Hartelijk dank voor de fijne afwerking van de glazen deuren. Ook de opmerking van één van de plaatsers was interessant om eerst en vooral de kassementen te verven alvorens de deuren te bevestigen.

U mag er op rekenen dat wij in de nabije toekomst terug een bestelling gaan plaatsen.