Glazen inloopdouches

Douchewanden voor uw inloopdouche? Glassdesign!

Een inloopdouche is prachtig én praktisch. U krijgt een douche die perfect geïntegreerd is in uw badkamerruimte, zonder douchedeur. U stapt dus rechtstreeks in uw inloopdouche in glas. De transparante glaswanden creëren bovendien een gevoel van licht en ruimte. Plaats uw inloopdouche in glas centraal in de ruimte voor een wow-effect – met glas aan drie zijden – of ga voor een plaatsbesparende versie in een hoek. Zo hebt u maar één glazen douchewand nodig voor uw inloopdouche.

Inloopdouche in glas in elke stijl en elk formaat

U kiest de breedte van uw inloopdouche in glas. Wij plaatsen douchewanden voor een inloopdouche tot twee meter hoog, en verstevigen grote douchewanden van inloopdouches met een subtiele stabilisatorstang in chroom of een plafondelement. Wilt u van uw niet-transparante wanden een blikvanger maken? Kies dan voor een glazen muurbekleding in gelakt glas. Uiterst stijlvol en honderd procent naadloos!

Inloopdouche in glas met ShowerGuard-onderhoudsgemak

Geen fan van schoonmaken? Kies dan voor optimaal onderhoudsgemak met antikalkglas van ShowerGuard. Uw glazen wanden behouden hun glans en verkleuren niet, want warmte en zeep hebben geen invloed op douchewanden voor inloopdouches van ShowerGuard. Ontdek het zelf in onze showroom. Maak nu een afspraak.

Meer weten over glazen douchesystemen?